2:22

Palvelut

Tervetuloa Car Pojille!

Toimipisteissämme on ajanmukaiset testerit ja vianmääritysohjelmat. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja koulutamme henkilökuntaamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme viimeisimpään tietoon perustuvaa korkealaatuista ja asiantuntevaa palvelua.

Palvelut

Mäntsälässä toimii valtuutettu Toyota- Kia- ja Hyundai merkkihuolto, sekä  Bosch Car Service merkkikorjaamo. Korjaamme ja huollamme kaikki merkit. Autosi takuu säilyy, kun huollatat autosi liikkeissämme.

Järvenpään toimipiste on Bosch Car Service kaikkien merkkien huolto.

Meillä on erityisosaamista Fiat henkilö-, paketti- ja asuntoautoista sekä Alfa Romeoista.

Olemme valtuutettu Bosch Car Service sähkötöiden erikoisosaaja.  Teemme vianhakuja ja korjaamme kaikki merkit.

Meillä on erikoisosaamista sähkötöistä ja vianhausta, ja olemme kouluttaneet Bosch- järjestelmäasiantuntijan. Käytämme laadukkaita diagnostiikka- ja testauslaitteita.  Koulutamme henkilöstöä säännöllisesti. Meillä on suorat yhteydet Bosch tekniseen tukeen, josta saamme tarvittaessa lisätietoa vian selvittämiseen.

Teemme kolarikorjaukset kaiken merkkisiin autoihin yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Käytössämme on vakuutusyhtiöiden hyväksymät Cabas- korjauskustannuslaskelmat. Kolarikorjauksissa käytämme Autorobot-korinoikaisu tekniikkaa. Käytämme autosi myös maalauksessa ja pesussa tarpeen mukaan. Vahingon sattuessa riittää, kun tuot autosi meille ja ilmoitat vahingosta vakuutusyhtiöön. Me hoidamme loput!

Vianor partner- toimipisteemme toimii Mäntsälässä. Toimoitamme renkaita seuraavilta merkeiltä: Nokian renkaat, Nordman, GoodYear, GT Radial, Imperial, Bridgestone, Continental ja Dunlop. Kysy liikkeistämme ajankohtaisia tarjouksia!


Voit tilata kauttamme myös vanteita.

Vannevalikoimaan voit tutustua www.alcar.fi tai liikkeessämme. Teemme myös renkaiden paikkaukset, ohjauskulmien säädöt sekä renkaiden tasapainotukset.

Teemme autollesi katsastustarkastuksen, jonka jälkeen auto on valmis määräaikaiskatsastukseen. Voimme myös käyttää auton katsastuksessa puolestasi.​

Toimintaamme kuuluu varaosien tilaus kaikkiin automerkkeihin. Toyotan, Hyundain ja Kian osien tilaaminen on erityisen nopeaa ja vaivatonta. Osien tilausta helpottaa kun tiedät autosi rekisterinumeron, ja tarpeen mukaan myös valmistenumeron.​

Teemme tuulilasin vaihtoja ja korjaamme pieniä säröjä. Suosittelemme korjaamaan tuulilasin särön mahdollisimman pian, jotta särö ei pääsisi halkeamaan.

Teemme myös tuulilasien -ja tutkajärjestelmien kalibroinnit uusinta testauslaitteistoa käyttäen.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa, ja sinun tarvitsee vain ilmoittaa lasivahingosta vakuutusyhtiöösi. Me hoidamme loput!​