2:22

Lisäpalvelut

Mahdollistaaksemme sinulle sujuvan asioinnin, tarjoamme hyödyksesi auton huoltopalveluiden lisäksi sähköisiä palveluita asiointiasi helpottamaan. Hae rahoitusta tai siirry täyttämään vahinkoilmoitus. Tiesithän, että voit huollon ajaksi varata käyttöösi myös sijaisauton. Varaa sijaisauto huollon varauksen yhteydessä.

Vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta

Teemme vahinkotarkastuksia ilman ajanvarausta kello 8–17. Samalla voimme yhdessä sopia autollesi varsinaisen korjausajan, tarkistaa vakuutuksesi ja valita sinulle sopivan sijaisauton korjauksen ajaksi.

Hae rahoitusta

Meillä voit maksaa myös laskulla tai useammassa erässä. Käytössämmme on luotettava Bosch Car Service korjaamoluotto, jossa luotonmyöntäjä on Resurs Bank. Luottopäätöksen saat suoraan Mäntsälän toimipisteistämme, tai etukäteen hakemalla.

Varaa sijaisauto

Meiltä saat auton korjauksen ja huollon ajaksi sijaisauton edullisesti. Vuokrattavana on useita eri malleja, joista voit löytää itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Kysy vuokra-autoa huollon ajanvarauksen yhteydessä.

Täytä vahinkoilmoitus

Vahinkotilanteessa voit nopeuttaa asiointiasi esitäyttämällä vakuutusyhtiön vahinkolomakkeen. Viereisiä kuvia klikkaamalla pääset käsiksi sähköisiin vahinkoilmoituksiin.

Mikäli vakuutusyhtiösi ei ole linkkien joukossa, otathan yhteyttä vakutuusyhtiöösi!